Хеловін у Дніпрі. Чи будуть відзначати мешканці, найцікавіші відповіді (опитування)

Щороку, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, у багатьох країнах світу святкують Хеловін. За традиціями прийнято вирізати страшилки з гарбузів, прикрашати власні домівки по стилю свята, а малеча одягає костюми та збирає солодощі. Це свято шалено відзначають у США, Великій Британії та Канаді, а ось у Дніпрі традиція святкувати Хеловін поки не надто поширена. Втім журналісти «Дніпровської панорами» вирішили дізнатись чи відзначають містяни це свято та як вони до нього ставляться?

Нашому кореспонденту пощастило опитати достатню кількість людей, аби зрозуміти загальну картину. Більшість людей дуже позитивно ставляться до Хеловіну, вони вважають - це свято дуже сильно підіймає настрій в теперішній ситуації. Коли ти бачиш красиві прикраси на вулицях та дітей, які шалено радіють святу.

Хеловін до душі людям різного віку: і дітям, і дорослим, і навіть людям поважного віку. Завдяки власним онукам вони навчились розуміти сенс цього свята та тепер усі разом відзначають, як забажають.

Деякі дніпряни добре ставляться до Хелоувіна, але святкувати в цьому році не планують. У кожного є власні причини: релігія, війна або просто немає бажання. Але абсолютно всі погоджується, що завдяки йому, можна на певний час відволіктись та насолодитись щасливим моментом.

Відповіді на запитання можете подивитись, у цьому відео

Як ви бачите думка містян, стосовно Хелоуіна різна. Святкувати його чи ні, це власне бажання кожного. Головне, щоб абсолютно всі були щасливі та попри все насолоджувалися життям.

Раніше ми писали у Дніпрі в одній з найбільших лікарень оновили відділення кардіології, де роблять складні операції