Холодне повітря з Арктики принесе у Дніпро морози (карта)

Перший тиждень Нового року принесе в Україну похолодання. Під впливом арктичної повітряної маси з 3 по 6 січня опиняться північні та східні області України, а також Полтавщина та Дніпропетровщина, повідомляє Дніпровська панорама.

Як пише народна синоптикиня Наталка Діденко, похолодання в Україні буде зумовлене приходом холодного повітря із Арктики.

Найбільші показники можуть досягати у нічні години -10..-15 градусів, при проясненнях ще на 2-3 градуси нижче. Уникнуть морозів наші південна та західна частини, там на тижні буде тепло, навіть із "плюсами".

Морози послабнуть, за попередніми прогнозами, з 7 січня.

Наступні два тижні виявляться похмурими і досить теплими. Більш-менш справжня зима накриє Північний регіон в період з 22 по 29 січня, повідомляє видання.

прогноз погоди Дніпро

У західних областях у перші дні 2024 року також очікується сніг. У період з 13 по 18 січня температура вдень підвищиться до 8-12, а похолодає до -8 вночі і -4 вдень - тільки ближче до лютого.

У центральній частині України до 20 січня пануватиме похмура погода з мокрим снігом і дощами, але до кінця місяця очікуються нічні морози -8...-10.

Також раніше ми писали Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків зодіаку. Чого очікувати від Зеленого Дракона