Із вересня про нього не було ніякої звістки. На щиті Героєм додому повернувся боєць з Дніпропетровщини

Обірвалось життя бійця Станіслава Кірдана з Кривого Рогу Дніпропетровської області. Він загинув на Бахмутському напрямку 18 жовтня, але тільки зараз тіло Героя змогли передати рідним для поховання. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Чоловіка мобілізували 26 липня, служив він у зенітно-ракетному взводі 2-го штурмового батальйону. 

У мирний час Станіслав Кірдан закінчив КЗШ №90, працював, ростив синочка і будував плани на майбутнє. Свої корективи у які, внесло повномасштабне вторгнення. Чоловіка призвали до лав захисників в кінці липня цього року. Він виконував бойові завдання на Бахмутському напрямку разом з побратимами зенітно-ракетного взводу 2-го штурмового батальйону. 

Це така гарна людина була. Завжди веселий і позитивний, порядний. Любив  читати реп, умів підтримати компанію. Ми частенько рибалили з ним разом, - сумує за добрим знайомим Сергій Васильович.

Свій останній день воїн зустрів 18 жовтня біля Андріївки. Довгий час бійцям не вдавалося забрати тіло полеглого товариша, лише нещодавно вони зуміли це зробити і передати рідним для поховання. 

У пам'яті рідних та друзів Станіслав навіки залишиться позитивним, світлим і порядним чоловіком. Вдома на героя чекали батьки, кохана дівчина та син.

Вічна пам'ять і шана Герою, який захищав нас до останнього подиху!

Світла пам'ять полеглому!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Низький уклін мамі за справжнього Героя. Євгеній Мороз з Дніпропетровщини загинув на фронті