Кабачки не смажу і не мариную. Закусочний рулет здивує гостей
Із кабачка можна приготувати силу силенну смачних страв. Сьогодні хочемо розказати, як зробити кабачковий рулет "Закусочний", повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти для рулету "Закусочний":
кабачки - 3 шт.;
яйця - 3 шт.;
сіль - ч. л.;
борошно - 150 г;
кріп - пучок;
сирний сир - 3 ст. л.;
майонез - 3 ст. л.;
часник - 4 зубчики;
помідор - 2 шт.
Приготування рулету "Закусочний":
Молодий кабачок не очищаємо від шкірки на відміну пізнішого врожаю. Подрібнюємо шинок на маленьких різцях терки. Позбавляємо кабачкову масу від надлишків рідини.
Шинкуємо дрібно кріп, змішуємо з кабачковою масою. Розбиваємо в кабачкову суміш яйця, солимо і змішуємо до однорідного стану.
Просіюємо в кабачкову суміш муку|борошно|, замішуємо подібність тіста. Застилаємо лист пергаментом, рівномірно розподіляємо кабачкову масу.
У духовці випікаємо кабачковий пласт 20 хвилин|мінути| при 180 градусах.
В окремій чаші з'єднуємо сир з пропущеними через прес зубчиками часнику. Солимо соус, додаємо майонез і добре перемішуємо.
Позбавляємо томати рідкої серцевини, нарізаємо маленькими кубиками. Додаємо помідори до соусу, перемішуємо.
Викладаємо начинку на остиглий пласт із кабачкової маси.
Загортаємо начинку у пласт, як у рулет. Забираємо рулет у холодильник на півгодини.
У результаті ми отримуємо цікаву овочеву страву з кабачків. Це не типовий салат із овочів, а закуска, яка здивує гостей
.