Кабачкова намазка: простий рецепт до сніданку або перекусу
Коли літо дарує нам щедрий врожай кабачків, гріх не скористатися нагодою приготувати щось по-справжньому нове та надзвичайно смачне. Цей рецепт кабачкової намазки здивує вас своєю простотою та вишуканим смаком. Всього кілька інгредієнтів — і ідеальний перекус або ситний сніданок готовий. Спробуйте — і ваша кулінарна книга поповниться улюбленим рецептом, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
кабачки - 2 шт;
плавлений сирок - 2 шт;
часник - 1 зубчик;
зелень на вибір - кріп/петрушка/зелена цибуля.
Приготування
- Кабачки нарізаємо кубиком та смажимо на пательні. Блендером збиваємо всі інгредієнти. Викладаємо.
- Намазку у ємність та ставимо застигати в холодильник.
- Дуже смачно з темним хлібом, особливо з насінням.
Також раніше ми писали Смачні мариновані огірки з зернами гірчиці, які зникнуть зі столу миттєво