Карпачо з курки за 24 години: простіше не буває

Всього доба в холодильнику – і у вас на столі вишукана закуска, яка ідеально підійде до пива або святкового столу. Рецепт, який зможе повторити кожен, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Куряча грудка - 300 г.

Чорний перець, сіль - на свій смак.

Лавровий лист - 2 шт.


Спеції (я додала копчену паприку, сушений часник та цибулю) - на свій смак.

Приготування

  1. Натерти грудки сіллю, перцем, і засипати великою кількістю солі, подрібнити лавровий лист. Забрати в холодильник на добу.
  2. Через добу промити холодною водою та замочити у холодній воді на 30 хвилин. Ще через 30 хвилин просушити паперовими рушниками.  Потім натерти улюбленими спеціями, я додала копчену паприку, сушений часник та цибулю, можна шашличні спеції, можна трави, що забажаєте, загорнути в марлю. Прибрати у холодильник на добу та готово. Виходить відмінна закуска. Геніально і просто, а головне - знаєте, з чого це.

Також раніше ми писали Оригінальний рецепт на новий рік. Сирні мандаринки стануть окрасою святкового столу