Керувала сестринством райлікарні 52 роки: На Дніпропетровщині передчасно не стало талановитої медкерівниці

Медичні працівники КП «Новомосковська ЦРЛІЛ» зазнали непоправної втрати - невблаганна смерть передчасно забрала із життя шановну, талановиту керівницю, професіонала, інтелегентку, добру, щиру, розумну і дуже порядну людину: заступника генерального директора з сестринства Приходько Людмилу Олександрівну, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на допис адміністрації КП «Новомосковська центральна регіональна лікарня інтенсивного лікування».

52 роки медичні працівника та адміністрація довіряли Приходько Людмилі Олександрівні керування.

медик

Всі роки вона виважено, впевнено і наполегливо вела свою роботу до зразкового рівня. Гіркий і невимовний біль стискає наші серця і всі ми мільйони разів складаємо щиру вдячність за її значний вклад в розвиток лікарні, вирішення побутових і соціальних проблем медичних працівників лікарні. Вона була різною: доброю і суворою, мʼякою і вимогливою, спокійною і емоційною, але завжди справедливою. І ще - вона мала стержень, вісь! І свою тверду життєву позицію. Серце великого життєлюба перестало битися. Воно було віддано лікарні. Наш колектив збереже памʼять Людмили Олександрівни Приходько, як мудрого керівника. Висловлюємо щире співчуття родині покійної, поділяємо їх горе, - йдеться в дописі адміністрації.

У коментарях про Людмилу Олександрівну згадують якнайкраще, дякують за її турботу:

Людмила Олександрівна була нескінченно віддана своїй лікарні, в якій пропрацювала все своє трудове життя, та своїй родині ... Високофаховий професіонал та надзвичайно гідна людина... Вічна пам'ять... - пише лікар Вадим Михайлюта.

Прощання відбудеться 6 листопада об 11.00 за місцем проживання (О. Мітягіна 23), о 12.00 в лікарні.

Нагадаємо, раніше ми писали: Устигніть зарядити. У Дніпрі 6, 7, 8, 9, 10 листопада масштабне відключення світла (Адреси)