Вітаміни не для всіх: супермаркети в Дніпрі дивують новими цінами на банани, лимони та виноград

Цінники на деякі популярні фрукти в українських супермаркетах та зокрема у Дніпрі полізли вгору і адміністрації швиденько їх переписують. За дозу вітамінів покупцям доведеться гарненько потрясти свої гаманці. Дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін, показують, як змінилися ціни, передає Дніпровська панорама.

На початку листопада в Україні спостерігається стрибок цін на банани та виноград. Водночас трохи доступнішими стали лимони, тому можна запасатися вітаміном С без серйозного удару по гаманцю.

Ціни на банани

Середня вартість бананів у супермаркетах становить 49,85 гривні за кілограм. Це більш ніж на 2 гривні дорожче, ніж у жовтні. Цінники на фрукт у супермаркетах практично не відрізняються – від 49,80 до 49,90 гривні за кіло.

банани

Ціни на лимони

Середня вартість лимонів знизилася із 59,15 до 48,67 гривні за кілограм. Фрукт можна знайти за ціною від 39,99 до 54,90 грн за кіло в залежності від торгової мережі.

лимони

Ціни на виноград

На початку листопада середня вартість винограду становить 96,92 гривні за кілограм, що майже на 3 гривні дорожче, ніж у жовтні. Цінники на продукт дуже різноманітні – від 81,10 до 124,69 гривні за кіло в залежності від супермаркету.

ціни на виноград

Нагадаємо, раніше ми писали: Корисний чи небезпечний: Для чого на Дніпропетровщині люди збирають мухомори

Афіша вихідного дня у Дніпрі. Куди піти з родиною та дітьми 4 і 5 листопада