Корейська косметика: огляд популярних продуктів

Корейська косметика за останні роки завоювала серця мільйонів людей у ​​всьому світі й стала справжнім феноменом б’юті-індустрії. Її секрет криється в унікальному поєднанні традиційних східних рецептур і новітніх наукових розробок. Завдяки інноваційним технологіям та ретельному підбиранню компонентів корейська косметика дає помітний результат. У цій статті ми пропонуємо на ваш розгляд добірку найпопулярніших засобів K-beauty, які здобули прихильність багатьох людей.

кан

Needly Daily Toner Pad

Засоби бренду Needly є ідеальним варіантом для глибокого очищення обличчя. На сайті EVA є тонер-пади з різними компонентами, які можна підібрати відповідно до ваших потреб. Вони дбайливо відлущують зроговілі клітини, очищають пори й запобігають появі чорних цяток, зволожують і тонізують шкіру. У складі Needly Daily Toner Pad є BHA- та PHA-кислоти для м’якої відлущувальної дії, а також гіалуронова кислота, вода з листя полину й алантоїн, екстракти центели азійської та чайного дерева для відновлення, заспокоєння шкіри й насичення її живильною вологою. Needly Daily Toner Pad дуже зручні у використанні, адже варто просто очистити обличчя рельєфним боком косметичного диска, а потім перевернути його й нанести доглядальні компоненти, якими просочений інший бік. Продукт не потребує змивання та підходить на щодень. Ці пади стануть незамінними для вас уже після першого застосування.

Holika Holika Aloe 99 % Soothing Gel

Максимум натурального екстракту алое вера та універсальність — це ті переваги, завдяки яким гель корейського бренду Holika Holika став таким популярним. Він підходить для догляду за шкірою обличчя та тіла та містить 99 % екстракту алое вера, який має зволожувальні, протизапальні, заспокійливі, регенерувальні властивості. 

Aloe 99 % Soothing Gel можна використовувати для зволоження обличчя та тіла, зменшення набряків і темних кіл під очима, заспокоєння подразненої шкіри після сонячних опіків, гоління або епіляції, прискорення загоєння ранок.

Гель підходить для будь-якого типу шкіри, а також є гіпоалергенним. Погодьтеся, чудово, коли лише один засіб може замінити одразу кілька.

кус

Purito Centella Green Level Buffet Serum

Ця сироватка для обличчя є гіпоалергенною та містить 49 % екстракту центели азійської, комплекс пептидів, гіалуронову кислоту та інші високоякісні компоненти. Засіб має потужні антиоксидантні, протизапальні та відновлювальні властивості, покращує пружність шкіри й розгладжує мікрорельєф. Сироватка стимулює вироблення колагену й еластину, розгладжує дрібні зморшки та пігментацію. Використовуйте Purito Centella Green Level Buffet Serum регулярно (вранці та ввечері), тоді ви швидко помітите позитивний ефект.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Один із бестселерів серед корейських очищувальних засобів — це гіпоалергенний гель для вмивання бренду COSRX. Він ніжно очищує шкіру, не порушуючи її природний захисний бар’єр. Підходить для видалення макіяжу та щоденного вмивання. З-поміж компонентів гелю є алантоїн, екстракт лотоса, олія чайного дерева. Low pH Good Morning Gel Cleanser є чудовим вибором для тих, хто шукає м’який та ефективний засіб для вмивання, який підтримує pH-баланс шкіри.

крем

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF

Цей багатофункціональний продукт поєднує властивості тонального засобу, сонцезахисного крему й антивікової сироватки. Він створює легке покриття, маскує недоліки шкіри, але водночас доглядає за нею. Завдяки сонцезахисному фільтру в складі засіб перешкоджає шкідливому впливу ультрафіолету, а пептиди роблять шкіру еластичною та шовковистою. Крем підходить для будь-якого типу шкіри. Missha M Perfect Cover BB Cream SPF — багатофункціональний продукт, який допоможе вирівняти тон шкіри, зволожити її та захистити від зовнішнього впливу.

Secret Key Marine Racoony Hydrogel Eye & Multi Patch

Патчі бренду Secret Key з милим єнотом на пакованні мають багато позитивних відгуків. Вони зволожують і розгладжують шкіру, освітлюють темні ділянки завдяки натуральним компонентам у складі. До речі, ці патчі можна використовувати не лише для зони навколо очей, але й для інших ділянок обличчя та тіла. Вони виготовлені з гідрогелю, який щільно прилягає до шкіри та забезпечує оптимальне проникнення активних компонентів. Засіб легко наносити та знімати, ним зручно користуватися навіть під час подорожі.

Це лише кілька прикладів популярних корейських продуктів, але вибір косметики залежить від потреб і типу вашої шкіри. Виробники цієї країни постійно вдосконалюються, пропонуючи нові технології та оригінальні рішення щодо догляду за обличчям і тілом. K-beauty — це не просто тренд, а філософія догляду за собою, яка дарує красу вашій шкірі.