Котлета під шубою: смачна та ситна страва на будь-який смак

У холодну пору року хочеться чогось смачного, ситного і зігріваючого. Котлета під шубою — це ідеальна страва для такого випадку. Вона соковита, ситна і ароматна. А приготувати її можна дуже просто і швидко. А якщо приготувати її в духовці, то вона ще й буде корисною, повідомляє Дніпровська панорама.

Складові

котлети під шубою

500 г фарша (будь-якого);
1 шт. цибулина;
2 шт. картопля;
1 ст. л. майонеза (або сметани);
100 г сир;

котлети пыд шубою
2 шт. помідор.

Готуємо

Ліпимо котлети та викладаємо у форму для запікання. Змащуємо їх сметаною чи майонезом. Викладаємо зверху картоплю натерту на тертці, цибулю нарізану півкільцями, солимо, перчимо до смаку. Зверху кладемо помідори, посипаємо сиром, наливаємо олію і відправляємо в духовку приблизно на 45-50 хвилин.

Також раніше ми писали У 100 разів смачніше за плов. Курку з рисом кладу в рукав і в духовку. Гості одразу біжать на запах