Краще б закрила рота і мовчала. Зрадниця Повалій не може купити собі житло

Зрадниця Таїсія Повалій, яка втекла з України до ворожої країни рф, поскаржилась на бідність і на те, що не може собі дозволити купити будинок і меблі. Для неї це дороге задоволення. Сім'я Повалій нібито живе в орендованій квартирі

Співачка, яка отримала російське громадянство у 2022 році, заявила, що у середньому будинок у рф коштує від 35 до 45 мільйонів рублів.

Кредити дозволити собі не може

“У мене зараз таких грошей немає, – сказала Повалій. – Тому я звернулася до банкірів, щоб вони мені дали кредит. Ми вирішили, що краще взяти своє житло і виплачувати гроші банку, ніж платити за оренду”.

Повалій зазначила, що мріє про будинок у передмісті москви. Вона хоче, щоб у будинку було багато світла та простору, а також щоб у ньому була студія для запису музики.

повалій

"У нас немає рієлторів: ми самі їздимо, дивимось. Фактично, весь рік цими справами займалися. Все, що ми бачили, коштує дуже дорого. Деколи навіть не відповідає ціні. Іноді за дуже великі гроші пропонують незручні, вбиті будинки.

Мені ж хочеться, щоб у нас була велика кухня та просторий хол, де ми б проводили час із мамою. Ще обов'язково – гарні меблі, тому що у мене немає можливості купувати нові шафи, столи та серванти", - пожалілася Повалій російським пропагандистам.

Однак, як зазначає співачка, отримання кредиту в росії зараз ускладнене. Банки уважно перевіряють фінансові можливості позичальників, а відсоткові ставки за кредитами на житло досить високі.

Тому, навіть якщо Повалій отримає кредит, їй доведеться багато років виплачувати його.

У своєму інтерв’ю Повалій також розповіла про плани на майбутнє. Вона повідомила, що у 2024 році планує випустити новий альбом і організувати гастрольний тур по росії.

Зрадниця Повалій виконує українські пісні

Таїсія Повалій, яка отримала російське громадянство у 2022 році, продовжує виступати на концертах у Росії, де виконує українські пісні. Нещодавно вона заявила, що виступила в країні-агресорі з дітьми з Донбасу, чим розгнівала українців.

Цей крок співачки викликав обурення в українському суспільстві. Багато людей вважають, що Повалій, співаючи українські пісні в Росії, підтримує агресію Кремля проти України.

Артист Павло Зібров запропонував позбавити співачку українського громадянства. Він вважає, що Повалій, виступаючи в Росії, порушує закони України.

“Якщо вона хоче бути російською артисткою, то нехай живе в росії і виступає там, – сказав Зібров. – А якщо вона хоче бути українською артисткою, то нехай не виступає в росії і не співає там українські пісні”.

Це не перший випадок, коли Повалій виступає в росії після початку війни. У березні 2023 року вона дала концерт у москві, де виконала пісню “Ой, у лузі червона калина”. Цей виступ також викликав обурення в українському суспільстві.

Повалій поки не відреагувала на пропозицію позбавити її українського громадянства.