Кривий Ріг прощається з жертвою ракетного удару - 23-річним Віктором Толстовим

У Кривому Розі провели в останню путь 23-річного Віктора Толстова, який загинув під час ракетного удару по місту у ніч на вівторок, 13 червня. Хлопець разом із друзями вночі працював на складі, де розливав воду для мешканців Херсонської області. Його тіло рятувальники дістали з-під завалів останнім із восьми жертв прильоту у цей об'єкт. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Рудану.

Друзі хлопця кажуть, що він був добрим, чутливим і світлим юнаком, віруючим і порядним, а також займався доброчинними справами. 

Мати загиблого хлопця, Ірина, охоплена горем і розпачем. На похорони сина вона приїхала з Німеччини, де з початку війни була в евакуації. 

Такий добрий і сердечний хлопчик, водичку возив на Херсон, людям допомагав. Коли ми дізналися на ранок про таку трагедію, коли Вітя не прийшов з роботи, ми були вражені цією бідою, - каже сусідка родини, пані Валентина. 

Фото: rudana.com.ua

Нагадаємо, раніше ми писали, що при ракетному ударі по Кривому Рогу на складі бутильованої води загинули 7 працівників, наймолодшому було лише 17 років.