Куртка, що боїться дощу: на Дніпропетровщині за неякісний товар запропонували знижку 20% на светри

Купуючи зимову куртку, очікуєш, що вона буде захищати від холоду та вологи. Проте, покупниця з Дніпропетровщини зіткнулася з неприємною ситуацією: після дощу на куртці з магазину "Mona&liza" з'явилися плями, які неможливо вивести, повідомляє Дніпровська порадниця.

Ситуація сталася у Павлограді. Анастасія Семенова у фб поділилася проблемою:

скандал через неякісний товар

Хочу залишити відгук про магазин одягу в Олімпії “Mona&liza”. Купували в кінці грудня там зимову куртку, наче все добре, дуже приємні дівчата продавчині.
Але після дощу на ній залишаються плями, і ніяк їх прибрати. На наступний день, звернулась до власника магазину Дмитра з проблемою. На що мене відповіли, що це в нас такі дощі і запропонували знижку 20% на светри.
Фото куртки, пройшло 5 днів після дощу.

скандал через неякісний товар

Багато хто з коментаторів не згоден, що винен продавець. Але дехто погоджується, що за якість товара він також повинен відповідати та у разі потреби повертати кошти за неякісний товар.

скандал через неякісний товар

Також пригадують схожі випадки з питаннями до якості одягу у цьому магазині:

Був такий випадок і зі мною. Купила в цьому магазині сукню. Разів п'ять одягла всього, як вона почала розходиться по шву на спині. Звернулася до власника цього магазину, а у відповідь - тиша.

Також раніше ми писали Розчарування букет. Як квітковий магазин у Дніпрі зіпсував День закоханих (відео)