Лайфхак, який знають не всі. Як відіпрати білі шкарпетки у мікрохвильовці

Білі шкарпетки, безумовно, є в гардеробі у кожного з нас. І напевне, пам'ятаєте, як неодноразово доводилось непросто прати. І хоч найчастіше білі шкарпетки носять у весняно-літній період, чимало людей віддають їм перевагу й восени. Як відіпрати білі шкарпетки у мікрохвильовці, так, це не жарт, а досить дієвий спосіб, про який не знають навіть досвідчені господині. Вони стикаються з безліччю незручностей під час прання: у пральній машині з речами різних кольорів вони набувають інших відтінків, а завантажити повністю біле прання не завжди можливо. Як позбутися від плям поту на світлих речах, радимо також спробувати відбілити білі шкарпетки в мікрохвильовій печі. Дніпровська панорама ділиться перевіреним лайфхаком.

Як швидко випрати білі шкарпетки

Щоб відіпрати білі шкарпетки швидко, можна спробувати нестандартний спосіб, а саме – прогрівання в мікрохвильовій печі. У невелику миску наливаємо воду і додаємо трохи засобу для миття посуду або рідкого мила. Потім кладемо в неї шкарпетки і ставимо ємність у мікрохвильову піч. Вибираємо максимальну потужність та час – приблизно 8-10 хвилин. Після цього виймаємо шкарпетки та полощемо виріб у чистій воді.

шкарпетки1

Як відбілити брудні шкарпетки в мікрохвильовій печі

Також у мікрохвильовій печі можна відбілити шкарпетки. Для цього беремо господарське мило та намилюємо ним з усіх боків забруднену пару. Кладемо шкарпетки в целофановий пакет (при цьому не зав'язуємо його) і відправляємо в мікрохвильовку на 5-7 хвилин на максимальній потужності. Потім акуратно виймаємо пакет, щоб не обпектися. А далі перемо шкарпетки вручну та залишаємо їх сушитися.

Нагадаємо, раніше ми писали

Правильні котлети. Визнаю тільки такий рецепт: чоловік готовий їсти їх весь тиждень, а свекруха нахвалює та нахвалює