Лікував декілька поколінь мешканців. У Дніпрі пішов з життя відомий лікар-педіатр Олександр Клименко

У Дніпрі на 65-му році пішов з життя лікар-педіатр Олександр Клименко, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сторінку Райончик.

Олександр Іванович понад 40 років працював педіатром. Спочатку - у поліклініці на жм Калинівський (Клочко), потім - на Калнишевського (Косіора). Останні роки був сімейним лікарем, вів прийом в Oxford Medical на Калиновій.

Олександр Іванович лікував декілька поколінь жителів. Його на Клочко на та Райончику знали й шанували дуже багато людей.
Це був великий професіонал і водночас дуже щира, добра, світла людина. Із дітьми знаходив взаєморозуміння вмить, вони його дуже любили. Почуття гумору мав пречудове, заряджав оптимізмом.
Про роботу на Калиновському (Клочко) згадував: "Поки дійду до роботи із зупинки тролейбусу, голова відвалюється". "Чому?" - питаю. "Та всі ж назустріч йдуть, здоровкаються, ну і я ж у відповідь киваю - здрасьте, добрий ранок, здоровеньки були".
Від усіх жителів Райончика висловлюємо щирі співчуття родині Олександра Івановича, його колегам і друзям. Нехай земля буде йому пухом, йдеться в повідомленні.

посер лікар-педіатр

Пацієнти згадують лікаря, який супроводжував не лише їх самих, а й їх дітей.

лікар-педіатр

Нагадаємо, раніше ми писали: Серпень 2023. Синоптик назвала найжаркіші дати, таких температур ще не було