Ліниві біляші за 7 хвилин. Замість пиріжків готуємо цю смакоту

Якщо хочеться поїсти смачних класичних біляшів, не обов'язково заводити тісто, місити та катати його. Є простіший і перевірений роками рецепт. Цей варіант приготування біляшків вам дуже сподобається. Мова йде про найпростіший, можна сказати, найлінивіший рецепт. Готування – суцільне задоволення, ви тільки спробуйте, не зможете відірватися від смакоти, а коханий чоловік носитиме на руках, передає Дніпровська панорама.

ліниві біляші

Складові

рослинна олія - 3 ст. л.;
кріп - 20 г;
цибуля ріпчаста - шт.;
зелена цибуля - 50 г;
морква - шт.;
борошно - 250 г;
фарш - 300 г;
сода - ч. л.;
сіль - ч. л.;
кефір 2,5% - 350 мл.

Як приготувати ліниві біляші

Нарізаємо маленькими кубиками цибулину, подрібнюємо на великій тертці моркву. У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю до м'якого стану.

До цибулі додаємо моркву, обсмажуємо овочі разом 2 хвилини. Далі викладаємо в овочеву масу фарш, висипаємо 1/2 ч. л. солі та улюблені спеції за смаком. Готуємо начинку.

лен1

У кефір всипаємо сіль та соду, змішуємо та очікуємо реакції компонентів. Просіюємо в кефір борошно, замішуємо тісто. У тісто викладаємо фарш, перемішуємо інгредієнти. Шинкуємо дрібно зелену цибулю та кріп, додаємо в суміш тіста та фаршу, знову змішуємо компоненти.

Перекладаємо тісто з начинкою в кондитерський мішок. У сковороду, змащену олією, викладаємо невеликі "сосиски" з тіста за допомогою кондитерського мішка. Обсмажуємо ліниві біляші з усіх боків на середньому вогні до рум'яного стану.