Літній хіт: салат із запечених перців та баклажанів, що підкорить ваше серце

Цей яскравий салат — справжня симфонія смаку та кольору, що ідеально доповнить ваш стіл у будь-яку пору року. Ароматні запечені овочі, пікантна фета та неперевершений бальзамічний соус роблять його не просто стравою, а справжнім кулінарним шедевром, який готується дуже легко, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Солодкий перець
Баклажан
Помідори
Фіолетова цибуля
Часник
Сир фета

Для соусу


Олія
Бальзамічний соус
Лимонний сік
Гірчиця в зернах
Мед
Сіль
Чорний мелений перець

Приготування

  1. Перець та баклажани запікаємо до м’якості. 
  2. Потім очищаємо шкірку, овочі нарізаємо кубиками. 
  3. Додаємо нарізані помідори, цибулю, подрібнений часник і фету.
  4. Для соусу змішуємо всі інгредієнти, заправляємо салат і перемішуємо. Подавати охолодженим.

Також раніше ми писали Соковита, солодка, ароматна: як і скільки варити ідеальну молоду кукурудзу