Літній манікюр 2023: яскраві та модні ідеї (фото)

Крім красивого вбрання, влітку необхідно подбати про свої нігті. Стилісти пропонують звернути увагу на кілька трендів у сфері нейл-дизайну, які сподобаються кожній модниці. Про модний літній манікюр 2023 року на довгі та короткі нігті, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Соцпортал.

Морський

літній манікюр

Відпочинок, море, сонце і пляж - це головні складові кожного літа. І чому б не перенести таку тему і на свої нігтики? Зверніть увагу на манікюр у морському стилі, який у новому сезоні може бути виконаний у більш яскравих відтінках. На однотонному тлі малюйте зображення якорів, черепашок, пальм, морських мешканців. Також гарний вигляд має дизайн із хвилями і краплями.

У пастельних відтінках

літній манікюр

Хоча влітку ми хочемо виділятися, але ніжні та свіжі пастельні тони також залишаються в моді. Тому стилісти пропонують фарбувати нігтики в блакитний, рожевий, лавандовий, м'ятний колір. Ви можете використовувати тільки один тон, комбінувати пастельні кольори з більш яскравими, а також наносити цікаві малюнки.

Неоновий

літній манікюр

Влітку 2023 року в моді буде неоновий нейл-дизайн. Він чудово підходить як для довгих, так і коротких нігтів. Може бути в якості основи або ж використовуватися для створення акцентів. Зверніть увагу на салатовий, помаранчевий, жовтий і яскраво рожевий відтінок.

З фруктовими мотивами

літній манікюр

Пожвавите свій стиль за допомогою фруктового манікюру. Наносьте на нігті малюнки полуниці, ананаса, апельсина, ківі. Ви можете використовувати наклейки або ж зробити свій манікюр веселішим і незвичайнішим, намалювавши фрукти. Як основу використовуйте спокійні тони.

З флористичними мотивами

літній манікюр

Для літнього образу буде хорошим варіантом манікюр із флористичними мотивами. Він додасть образу жіночності та романтичності. Ви можете виконувати нейл-дизайн у найрізноманітніших напрямках і стилях. Витончений манікюр з маленькими квіточками і тонкими гілочками потішить своєю лаконічністю і підійде для повсякденного образу. Великі малюнки в яскравих відтінках доповнять ваш ефектний образ.

З геометричними візерунками

літній манікюр

У тренді красивий манікюр з геометричними візерунками. Сміливо використовуйте, лінії, трикутники, кола, ромби. Ви можете також малювати абстрактні геометричні фігури, завдяки яким ваш манікюр привертатиме до себе увагу. Комбінуйте кілька відтінків у такому дизайні.

Кольоровий френч

літній манікюр

Класика завжди в моді, і вона чудово підходить також для літнього манікюру. Але якщо ви хочете, щоб ваші нігтики виділялися, спробуйте кольоровий френч. В якості основи мають бути нюдові відтінки. А ось край нігтя фарбуйте в зелений, жовтий, рожевий, синій та інші тони.

Із втиркою

літній манікюр

Блиску багато не буває, особливо влітку. З його допомогою можна урізноманітнити свій образ і привернути до нього увагу. Тому ви можете обирати манікюр із втиркою, який порадує своїм сяйвом. Він може бути однотонним, але також гарний вигляд мають варіанти з акцентом на один ніготь.

Мармуровий

літній манікюр

Такий манікюр не виходить із трендів протягом кількох сезонів. Він прекрасно доповнить літній елегантний образ, підійде для ділового стилю. Ви можете вибирати дизайн у пастельних, білих відтінках. Також у моді яскравий різнокольоровий мармуровий манікюр.

Нагадаємо, раніше ми писали: Мода для жінок за 50. Створюйте вдалі образи незалежно від того, скільки вам років