Літо в банці. Рецепт маринованих овочів

Вже завтра - довгоочікувані вихідні, тож самий час занятись консервацією. Рецептом неймовірних маринованих овочів ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Черрі;
Перець болгарський;
Кабачок;
Огірочки;
Ріпчаста цибуля;
Морква;
Часник;
Чорний перець горошком;
Парасольки кропу, лист селери та смородини, базилік.

Для розсолу:


Вода 4 літри;
Сіль 4 ст. л.;
Цукор 200 г;
Оцтова кислота 70% 2 ст. л.;
Розсолу вистачає на 8 літрових банок.

Приготування:

Овочі миємо, нарізаємо і розкладаємо по баночках. Так само додаємо зелень яку ви любите, перець і часник. Варимо розсіл, у каструлю додаємо цукор, і сіль. Як тільки він ще раз закипить, додаємо оцтову кислоту. Заливаємо банки розсолом на 10 хвилин, потім стерилізуємо приблизно 5-7 хвилин у каструлі. На дно не забудьте покласти рушник, щоб баночки не потріскалися. Потім закатуємо, перевертаємо і вкриваємо на 12 годин пледом.

Також раніше ми писали За ці лимонні кекси чоловік вас буде носити на руках. Як приготувати найсмачніший десерт до чаю