Манікюр, який подобається гідним чоловікам

Усі жінки хочуть подобатися чоловікам та привертати їхню увагу. Складаючи свої образи, вони іноді забувають у тому, що може зіпсувати все враження. Виявляється, чоловіки звертають увагу на нігті жінки, їм важливо бачити гарний манікюр. Які кольори та дизайни варті уваги чоловіків, розповідає Дніпровська панорама, посилаючись на Уніан.

Відтінки червоного

Червоні нігті справді подобаються чоловікам. Однак тут важлива одна деталь – форма нігтів. Мало хто оцінить довгі та гострі "кігті", та ще й червоного кольору. Чоловікам подобаються ніжні дизайни із різними відтінками.

манікюр, що подобається чоловікам

Ви можете вибрати дизайн із золотим литтям, покрийте три пальці червоним лаком, а на двох зробіть нюдове покриття з незвичайним акцентом. Також чоловікам подобається поєднання червоного та рожевого, такий дизайн виглядає дуже мило та привабливо.

Ніжність та "френч"

Класичний французький манікюр зробить вас неймовірно привабливою в очах чоловіків. Їм подобається акуратний дизайн, який не відразу "впадає" в очі, але робить ручки дуже ніжними. Намагайтеся підбирати не надто яскраву базу, покриття має бути схожим на справжній колір нігтів.

манікюр, що подобається чоловікам

Крім того, чоловіків приваблюють ніжні відтінки рожевого. Необов'язково покривати одним кольором усі нігті. Зробіть оригінальний дизайн, проте не переберіть. Чоловіки люблять красиві нігті, але їх може відлякати безліч малюнків.

Нагадаємо, раніше ми писали: Стало відомо, чому в Дніпрі різко вдвічі впали ціни на редис (відео)