Мариновані овочі по-корейськи: покроковий рецепт

Якщо ви любите корейські салати, цей рецепт просто зобов'язаний з'явитися у вашій кулінарній книзі. Він не вимагає складних інгредієнтів: цвітна капуста, морква, перець та цибуля. Весь секрет у техніці: швидке варіння, тонка нарізка і, головне, заливка овочів олією, підігрітою разом із часником, цукром, оцтом та ідеальним набором прянощів. Готується за 15 хвилин, а маринується — поки ви спите, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

цвітна капуста – 700 г.
морква (невелика) – 2 шт.
болгарський перець – 1 шт.
цибуля червона – 1 шт.
часник свіжий – 2–3 зубчики.
оцет (6%) – 1,5 ст. л.
соняшникова олія – 8 ст. л.
часник сушений – 0,5 ч. л.
коріандр – 1/2 ч. л.
чорний перець – 1/2 ч. л.
солодка паприка – 1/2 ч. л.
гостра паприка – 1/2 ч. л.
цукор – 1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.


Приготування

  1. Цвітну капусту розділити на невеликі суцвіття (як на відео). Чим дрібніше, тим яскравіший смак.
  2. Відварити рівно 1,5–2 хв., охолодити. Перець, цибулю та моркву нарізати тонко. Додати до капусти всі овочі, спеції, оцет і підігріту до гарячого стану олію. Залишити в холодильнику на ніч.

Також раніше ми писали Як приготувати ароматний салат із зелених помідорів та овочів на зиму