"Медичний ліцей буде працювати", - Гліб Пригунов

Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова щодо ситуації довкола медичного ліцею. 

Ліцей та медична академія завжди були одним цілим і так мало би бути і надалі. Це, на мій погляд, найкращій розвиток подій і шлях для вирішення конфлікту. Щодо ситуації із орендою ліцеєм приміщень медакадемії. Наші представники працювали у комісії, яка мала вирішувати це питання. З боку Міністерства охорони здоров’я мали бути висновки та пропозиції, проте їх не було до вчорашнього дня. До наданого протоколу ми вчора внесли зауваження. Ще 22 серпня я звертався з листом до міністра охорони здоров’я пані Супрун з проханням погодити договір про спільну діяльність між ліцеєм та академією.

На жаль, відповіді і рішення немає! Проте, якщо порозуміння не буде, ми будемо змушені знайти для ліцею інше приміщення. Я ще раз наголошую, що ми ініціювали багато зустрічей із керівництвом медакадемії! Ми обговорювали і доходили згоди по декількох варіантах співпраці між двома навчальними закладами.

Тому сьогоднішні події  – це волюнтаризм, тобто нехтування об’єктивними потребами суспільства з боку мед академії. Це безпідставні дії керівництва вишу, не підтверджені документами. Я впевнений, медичний ліцей буде працювати у будь-якому приміщенні.