Мережа АТБ відкрила перший новий магазин у мирному регіоні під час війни

Попри військову агресію проти України корпорація АТБ продовжує розширення найбільшої національної мережі магазинів у мирних регіонах. На Львівщині перших відвідувачів зустрів новий магазин АТБ у місті Буськ за адресою вул. Львівська 18.

Це перше відкриття магазину мережі АТБ під час війни. А також новий АТБ — перший у новому «чорному» форматі в цьому місті, що знаходиться на відстані 55 км від Львова. У свій перший день роботи магазин АТБ у місті Буськ зустрів 1700 відвідувачів.

photo_2022-04-01_07-24-34

На загальній площі магазину АТБ 1381,3 кв.м з торгівельним залом на 876,1 кв.м мешканцям Буська найбільша національна мережа крім традиційно широкого вибору найякісніших товарів повсякденного споживання та продуктів харчування пропонує відділи зі свіжою власною випічкою за фірмовими рецептурами та запашною кавою. Новий АТБ має власний майданчик для паркування автомобілів відвідувачів.

Відкриття АТБ у місті Буськ — важливий внесок у сфері зайнятості та зміцнення економічної спроможності громади, адже тут творено 27 нових сучасних робочих місць.

Як відомо, до початку війни мережа АТБ складалась із понад 1300 магазинів в усіх регіонах України. Зараз деякі із них зачинені через відмову компанії від роботи на тимчасово окупованих територіях, деякі магазини і місцях активних бойових дій тимчасово закриваються задля безпеки співробітників та відвідувачів, а згодом відкриваються в разі стабілізації ситуації. Графік роботи магазинів АТБ корегується у відповідності до умов діяльності в регіоні, тривалості комендантської години та з урахуванням перебігу бойових дій. Завжди актуальний перелік працюючих магазинів — за цим посиланням на офіційному сайті мережі АТБ.

photo_2022-04-01_07-24-35

Задля забезпечення продовольчої безпеки в країні та здійснення оперативного та максимального наповнення магазинів продуктами харчування і товарами першої необхідності вся велика команда корпорації АТБ з початку військової агресії перейшла на посилений режим роботи.

З початку повномасштабної військової агресії на території України корпорація АТБ надала українцям допомогу продуктами харчування та товарами першої необхідності на суму понад 100 мільйонів гривень.

photo_2022-04-01_07-24-33

Основні зусилля компанії спрямовані на надання допомоги мирним мешканцям під час евакуаційних заходів, населенню у містах прямих бойових зіткнень, медичним установам та дитячім лікарням, волонтерським організаціям та рухам, місцям тимчасового знаходження переселенців.

Для підтримки обороноздатності України корпорація АТБ перерахувала до держбюджету 100 мільйонів гривень авансового податкового платежу.

photo_2022-04-01_07-24-35 (2)