Мешканці Дніпра заощадять половину вартості проїзду у громадському транспорті. Подробиці

 Стало відомо, що ПриватБанк впроваджує програму підтримки українців, які користуються громадським транспортом і оплачують квитки онлайн через Приват24. Для участі в програмі потрібно зареєструватися на сайті банку. Завдяки нововведенню можна буде заощадити майже половину вартості проїзду у муніципальному транспорті, передає Дніпровська панорама з посиланням на інформаційне агенство УНІАН

Як повідомила прес-служба банку, така програма стартувала 24 квітня у всіх українських містах, де працює система безготівкової оплати проїзду в міському транспорті через QR-код.

салон тролейбуса

Щоб отримати половину вартості проїзду кешбеком, потрібно до 24 липня зареєструватися в програмі на сайті банку і оплачувати проїзд через QR-код і Приват24 з карти "Універсальна". Максимальна сума відшкодування становить не більше 250 грн на одну людину на місяць, - йдеться у повідомленні.

салон тролейбуса

Весь муніципальний транспорт Дніпра, окрім метрополітена, оснащений QR-кодами. Тож пасажири цілком можуть користатися новими пропозиціями,- зазначив очільник дніпровського департаменту транспорту Іван Васючков.

Раніше ми повідомляли про: Мер Дніпра показав нову військову вантажівку, яку громада міста купила для фронту (Відео)