Мешканка Дніпра вивозить дітей до Італії. На відпочинок без сирен та вибухів (відео)

Благодійники з Італії та активна дніпрянка організовують українським дітям незабутній відпочинок за кордоном. Організатори зробили все для того, щоб діти жили у родинах італійців та відвідували визначні історичні місця, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на телеканал ДніпроTV.

Ідея таких поїздок з'явилася у дніпрянки Ольги Огданської, коли вона виїхала за кордон на початку повномасштабного вторгнення. Там вона і познайомилася з представниками місцевого благодійного фонду "PUER", потім до них доєднався БФ "Союз спортсменів світу" на чолі з Сергієм Самойленко. 

подорож до Італії

Це вже четверта така поїздка дітей до Європи. Малеча з захватом згадує відпочинок у сонячній, мирній Італії.

В цей важкий час кожній українській родині важко, моя родина познайомилася з благодійним фондом «пуер», який працює понад 30 років і допоміг більше 8 тисячам дітей з розних країн світу. Перша поїздка відбулася в березні 2023 року», — представниця благодійного фонду «Pyer» Ольга Огданська.

Благодійникам вже вдалося відправити на відпочинок до Італії більше 120 дітей з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Чернігівської областей.

Діти згадують про відпочинок у сонячній Італії із захватом. І з нетерпінням чекають на нові пригоди. 

діти в італії

Василиса каже:

Там було чудово, всім рекомендую. Там немає сирен, можна спокійно відпочивати.

Ми жили в двоповерховому будинку. Їздили в аквапарк, зоопарк, ну і на море, — розповідає Оксана, яка їде до Італії.

Там екологічно чисто, свіже повітря. Там дуже спокійно. Мені там не страшно відпочивати, я відчуваю підтримку від італьської родини і я там, як вдома»— каже Аня.

Докладніше - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Дворазовий володар "Усмішки". Дитячий письменник з Дніпропетровщини отримав нагороду в Польщі