"Ми не разом". Дніпрянка Катерина Репяхова зізналась, чому не живе з Віктором Павліком (Відео)

Молода дружина Віктора Павліка, відома блогерка Катерина Репяхова розповіла, як зараз виглядають її стосунки з чоловіком. Про це повідомляє Дніпровська порадниця

Нагадаємо, стосунки Віктора Павліка та Каті Репяхової розпочалися з бурхливого роману. Преса активно стежила за кожним кроком пари, а їхнє весілля стало однією з найгучніших подій шоу-бізнесу.

Це тимчасово

Однак, після народження сина Михайла стосунки пари змінилися. Віктор Павлік продовжує активно гастролювати, а Катерина Репяхова більше не супроводжує його у поїздках.

"Ми не живемо разом, але любимо один одного", - зізналася Катя.

За словами Катерини, вона звикла до активної подорожньої діяльності, а тепер змушена проводити більшу частину часу вдома.

"Я не можу сказати, що мені це подобається. Я люблю подорожувати, спілкуватися з новими людьми, дізнаватися щось нове. Але я розумію, що це тимчасово", - говорить Катя.

Вона також додала, що Віктор Павлік завжди підтримує її та допомагає їй у вихованні сина.

"Він чудовий батько. Він завжди знайде час для сина, навіть коли дуже зайнятий", - каже Катерина.

Тим не менш, Катерина, яка звикла до активних поїздок з місця на місце та подорожей, не сидить постійно вдома. Дівчина то в гостях у рідних, то в мами в Дніпрі, то все ж таки наважується поїхати разом з чоловіком на корпоратив.

Зараз подружжя бачиться набагато менше, ніж раніше. Катя навіть пожартувала, що більше не живе разом зі своїм чоловіком, посилаючись на його неймовірну зайнятість.

павлік Дніпро

Концерт у Дніпрі

Нагадаємо, Віктор Павлік цими вихідними побував з концертом у Дніпрі. У глядацькій залі були присутніми його маленький син Михась, дружина Катерина і теща. До речі, синок виходив на сцену до татка. Батько підняв малого на руки та ніжно обійняв. Ця щемлива картина дуже зворушила глядачів. 

павлик

Кадри, як це було, дивіться у нашому ексклюзивному відео

Нагадаємо, раніше ми писали

"Я ніколи так не кричала на Машу, як іноді кричу на малих". Олена Кравець   зі сльозами розповіла про виховання двійнят