Місце сили автолюбителів Дніпра. Як виглядав авторинок 30 років тому (Фото)

Серія рідкісних чорно-білих світлин з'явилася нещодавно у соцмережі. Автор їх присвятив знаковому для всіх автолюбителів місцю у Дніпрі - авторинку. Як він виглядав, що шукали на ньому люди, як спілкувалися й навіть відпочивали - можна побачити на світлинах Володимира Рязанова, передає Дніпровська панорама.

авторинок 5

Життя  у 90-ті роки було різноманітним. Люди знаходили у ньому як мінуси, так і плюси. Здається, що захоплення автомобілями сягало найвищої точки саме тоді, коли й придбання машин і догляд за ними були найскладнішими. Тож й виникали такі унікальні місця, як стихійні авторинки. І про них вже забули б,  якби не наші фотографи і справжні автолюбителі. Тим й іншим є автор світлин Володимир Рязанов.  

авторинок 15

авторинок 11

У дев'яності роки у Дніпропетровську виникло кілька авторинків. Найбільший авторинок утворився на вулиці Курсантська навпроти сервісного центру АвтоВАЗ. Велика кількість як продавців, так і покупців тут збиралася у суботу та неділю, написав Володимир Рязанов.

авторинок 8

авторинок 6

На ринку можна було продати або придбати автомобіль, мотоцикл, велосипед, а також різні автозапчастини, широкий асортимент,- додав фотограф.

авторинок 7

авторинок 4авторинок 3

авторинок 9

Цей авторинок продовжує працювати й досі. Щоправда, асортимент товарів осучаснився.
У 1995 роцы я з фотокамерою приїжджав на цей авторинок на своєму велосипеді «Турист»,-  написав 
Володимир Рязанов.

Раніше ми писали про: До чого там зображена сова. Найстаріший фонтан у Дніпрі поки не розкриває всіх таємниць (Фото)