Молодіжний театр Дніпра взяв за душу зворушливою історією трьох ветеранів війни

У Молодіжному театрі Дніпра у суботу, 9 серпня, відбулася прем'єра спектаклю "Далі після smells like teen spirit" за мотивами п'єси французського драматурга Жеральда Сиблейраса "Вітер шумить в тополях". Це зворушлива історія про трьох літніх чоловіків, які пройшли війну й через втрачене здоров'я доживають свій вік у притулку. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

театр3театр4

За жанром - це героїчна комедія. Місцямі смішно, а іноді глядачу доводилося змахнути сльозу. Троє колишніх воїнів, яким вже за 80, через старі бойові травми ледь рухаються, але зберігають у собі величезну любов до життя та зворушливе ставлення один до одного.

У них є бажання рухатися до заповітної мрії, їх не залишає почуття гумору і непохитність перед труднощами. Старі будують грандіозний план дістатися до заповітних тополь, які вони нібито бачать із свого притулку. Чоловіки вірять в досяжність цілі й саме це робить їх щасливими.

Неочікуваний, але дуже цікавий вибір музики - відома композиція американської рок-групи Nirvana - Smells Like Teen Spirit.

театр6театр7

Тема вистави перегукується з сьогоденням України. Адже не виключено, що після війни в Україні буде багато людей в аналогічному психологічному стані.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у торговому центрі Дніпра несподівано презентували оперний бестселер.