"Моркви" по-новому: оригінальна закуска для вашого столу
Ця закуска – справжня знахідка для тих, хто любить експериментувати. Хрустке листкове тісто, ароматна сирна начинка та яскравий вигляд – ідеальне поєднання для будь-якого свята, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
~250 листково-дріжджового тіста.
3 шт. плавленого сиру.
3 шт. варених яйця.
2-3 зубчика часнику.
3 ст.л. майонезу.
1 ч.л. гірчиці.
Зелень.
Приготування
- З пергаменту вирізаємо кола діаметром 20 см. Робимо надріз, згортаємо та закріплюємо.
- Розморожуємо та розкачуємо тісто.
- Нарізаємо на смужки та обмотуємо ними підготовлені форми.
- Змащуємо збитим яйцем та випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
- На дрібній терці натираємо плавлений сир, яйця та часник. Додаємо майонез, гірчицю, сіль, перець та подрібнену зелень.
- Ретельно перемішуємо та заповнюємо «моркви».
- Прикрашаємо зеленню та подаємо.
Також раніше ми писали Хрусткі сосиски в тісті за 5 хвилин: ідеальний перекус для будь-якої ситуації