"Моркви" по-новому: оригінальна закуска для вашого столу

Ця закуска – справжня знахідка для тих, хто любить експериментувати. Хрустке листкове тісто, ароматна сирна начинка та яскравий вигляд – ідеальне поєднання для будь-якого свята, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

~250 листково-дріжджового тіста.

3 шт. плавленого сиру.

3 шт. варених яйця.

2-3 зубчика часнику.


3 ст.л. майонезу.

1 ч.л. гірчиці.

Зелень.

Приготування

  1. З пергаменту вирізаємо кола діаметром 20 см. Робимо надріз, згортаємо та закріплюємо.
  2. Розморожуємо та розкачуємо тісто. 
  3. Нарізаємо на смужки та обмотуємо ними підготовлені форми. 
  4. Змащуємо збитим яйцем та випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
  5. На дрібній терці натираємо плавлений сир, яйця та часник.  Додаємо майонез, гірчицю, сіль, перець та подрібнену зелень. 
  6. Ретельно перемішуємо та заповнюємо «моркви». 
  7. Прикрашаємо зеленню та подаємо.

Також раніше ми писали Хрусткі сосиски в тісті за 5 хвилин: ідеальний перекус для будь-якої ситуації