М'ясо під сирною шубою ви ще не куштували: дуже смачно
Здавалося б, що рецепт цієї страви вже відомий, але тут є один інгредієнт, якого раніше не додавали. Тому таке м'ясо здивує новим смаком. Нескладне у приготуванні воно напевно стане хітом серед ваших улюблених рецептів.Про це повідомляє Дніпровська панорама.
М’ясо під сирною шубою у духовці
Інгредієнти на 4 порції:
- м’якоть свинини – 600 г;
- 2 цибулини;
- 1 помидор;
- 2 ч. л. соєвого соусу;
- сир – 250 г;
- 6 ст. л. майонезу;
- приправи — за смаком
Як приготувати м'ясо під сирною шубою
1. Розрізаємо шматок м’яса поперек волокон на 4 рівні частини, відбиваємо спеціальним молоточком. Маринуємо в суміші приправ, соєвого соусу та цибулі, порізаної кільцями. Залишимо в прохолодному місці на півгодини.
2. Сир трьом на великій тертці та змішуємо з майонезом.
3. Викладаємо відбивні на змащене деко, зверху посипаємо маринованою цибулею, додаємо томат і покриваємо сирною сумішшю.
4. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 25 хвилин.
Подавати на стіл страву можна з будь-яким гарніром чи овочами. А секретний інгредієнт... Правильно - Це соєвий соус!
Раніше ми писали про: Перевернута кава. Напій, що сколихнув інформаційні мережі