М'ясо під сирною шубою ви ще не куштували: дуже смачно

Здавалося б, що рецепт цієї страви вже відомий, але тут є один інгредієнт, якого раніше не додавали. Тому таке м'ясо здивує новим смаком. Нескладне у приготуванні воно напевно стане хітом серед ваших улюблених рецептів.Про це повідомляє Дніпровська панорама.

М’ясо під сирною шубою у духовці

Інгредієнти на 4 порції:

  • м’якоть свинини – 600 г;
  • 2 цибулини;
  • 1 помидор;
  • 2 ч. л. соєвого соусу;
  • сир – 250 г;
  • 6 ст. л. майонезу;
  • приправи — за смаком

Як приготувати м'ясо під сирною шубою

1. Розрізаємо шматок м’яса поперек волокон на 4 рівні частини, відбиваємо спеціальним молоточком. Маринуємо в суміші приправ, соєвого соусу та цибулі, порізаної кільцями. Залишимо в прохолодному місці на півгодини.
2. Сир трьом на великій тертці та змішуємо з майонезом.
3. Викладаємо відбивні на змащене деко, зверху посипаємо маринованою цибулею, додаємо томат і покриваємо сирною сумішшю.
4. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 25 хвилин. 

мясо  сыр
Подавати на стіл страву можна з будь-яким гарніром чи овочами. А секретний інгредієнт... Правильно - Це соєвий соус!

Раніше ми писали про: Перевернута кава. Напій, що сколихнув інформаційні мережі