На 124 майданчиках Дніпра паркування у вихідні стало безкоштовним (Адреси)

У Дніпрі робоча група оцінила завантаженість майданчиків для паркування по місту у вихідні дні. Виявилося, що деякі з них мають великий попит, інші – стоять майже порожні. Аби розвантажити переповнені парковки, менш популярні зробили безкоштовними у суботу та неділю на радість дніпровським автовласникам. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпро ТВ.

photo_2023-10-04_12-53-09

"Йдеться про 124 майданчики, більшість з яких розташована в центральній частині міста. У зоні «А» – 4 майданчики, «В» – 96 майданчиків та зоні «С» – 24 майданчики. У будні з 08:00 до 20:00 оплата залишається та здійснюється за тарифом відповідної зони. Оператор вже перепрограмував технічне обладнання та вніс відповідні зміни. Упродовж тижня закінчать заміну інформаційних табличок на майданчиках", – розповів під час брифінгу 4 жовтня начальник виробничого-технічного відділу КП "Транспортна інфраструктура міста" Дніпровської міської ради Андрій Осипов.

Перелік майданчиків, де змінився режим роботи, можна подивитися за посиланням: https://dniprorada.gov.ua/uk/Widgets/GetWidgetContent?url=/WebSolution2/wsGetTextPublicDocument?pID=624511&name=3-26/9.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі закупили 92 генератори для станцій водопостачання та водовідведення.