На диво смачне поєднанне: готуємо віяла з кабачків

Мабуть кожен дніпрянин зараз задає собі питання - що б такого нового та цікавого приготувати з кабачків, бо коли, як не зараз ласувати смачними старвами з цього овоча. Дніпровська панорама ділиться незвичним рецептом віял з кабачків.

Інгредієнти:

2 кабачки.
2 помідори.
1/2 жовтого перцю (можна взяти і зелений або червоний).
2 ст. ложки натурального йогурту або сметани (10-15%).
1/2-1 ст ложка соєвого соусу,
50 г сиру.
Сіль, перець, сушений часник, паприка за смаком.
Кунжут за бажанням.

Приготування:

Порізати кабачки віялом. Між пелюстками кабачка розкласти помідори і перець. Додати приправи. Ретельно всі пелюстки змастити сумішшю сметани і соєвого соусу. (Приправи можна змішати зі сметаною). Відправити в духовку на 180-190 градусів 25-30 хвилин. Зняти з духовки, перевірити готовність кабачка (він має розм'якшитися). Посипати тертим сиром і ще раз відправити в духовку на 5-6 хвилин. Страва виходить, соковитою, смачною.

Також раніше ми писали Кабачки більше не роздаю, самому не вистачає. Готую тільки за цим рецептом