На Дніпро насувається похолодання. Що кажуть синоптики (мапа)

Синоптики вже втомилися прогнозувати похолодання у цьому квітні. А воно не покидає Україну. Насуваються не лише зниження температури, а й небезпечні явища від різких її стрибків, передає Дніпровська панорама з посиланням на сторінку Українського гідрометцентру та інформацію народних синоптиків.

Гідрометцентр попереджує про небезпечні метеорологічні явища. Синоптики прогнозують вночі 27 квітня у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності ) Вдень 27 квітня на Лівобережжі грози, місцями град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності)

погода 27

 Про заморозки найближчої ночі в західних областях каже й народний синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря в Україні загалом очікується вночі +3+8 градусів, в західних областях 0+3 градуси, місцями заморозки. 

Диденко 27
Вдень 27-го квітня найхолодніше буде вздовж смуги Чернігівщина-Київщина-Черкащина-Кропивницький-Одещина, максимально лише +9+12 градусів. 

Діденко 27 2

На заході вдень +10+13 градусів. На сході +17+22 градуси.У центральних областях +15+20, "Дощі 27-го квітня пройдуть повсюди, окрім західних областей (там - прояснення, тому й заморозки). Потепліє з 1-го травня, - прогнозує Діденко

У Дніпрі на 27-е квітня  синоптики представляють таку картину:

погода 27
Раніше ми писали про: Унікальні локації Дніпра. Найдовша лавочка в країні, незручне крісло та щасливі меблі ювеліра: де побачити та посидіти (Фото)