На Дніпропетровщині чоловік впіймав щуку, яка розмовляє (фото, відео)

На Дніпропетровщині чудово порибалити можна і на річці Самара. Рибалка поділився своїм трофеєм та розповів, як йому довелось добряче померзнути та як він впіймав щуку, яка розмовляє, розповідає Дніпровська панорама.

Чоловік зізнався, що ловити було дуже холодно.

Я якось відвик від таких рибалок. Змерз, як собака. 

Плюс до всього ще й проїхався на слизькому ґрунті і однією ногою поміряв глибину біля берега, а мені виявилося по коліна.

Але навіть із мокрими джинсами та кросівками ловити все-таки продовжив і в результаті річка нагородила красою - ось такою щукою на 2.67 кг.

Воблери, вагачі, вертушки не спрацювали жодна. Перейшов на силікон, пробував усе поспіль, що було в коробці: твістери, віброхвости, раки… але вистрілила личинка Боббі від Азарт. Та ще й одягнена по дурному (на джиг голівці). По-моєму, цю приманку інакше треба було одягати на шарнірному монтажі. 

Рибалка зізнається, шука так клюнула, що він навіть не відчув. Просто в якийсь момент почув, що на тому кінці шнура стало важче і воно живе. Млява якась, навіть не чинила опір до ладу. І ніби навіть не голодна. Пузо набито карасями.

Після було ще одне клювання, але на рачка, але хто там був я навіть не побачив, щось дрібне судячи з опору, але воно не засікло як слід.

Загалом рибалка пройшла не в нуль і на тому спасибі. Мокрий, брудний, змерзлий, але задоволений поїхав додому, поділився емоціями чоловік.

риба щука2риба щука1риба щука

Нагадуємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині зустріли рідкісну червонокнижну рослину, яка здатна зупинити серце