Горіх ледве вліз до рота: нові пригоди білочки у Дніпрі, про яку читає все місто (відео)

З приходом осені та похолоданням різні звірятка та птахи, які залишаються зимувати у місті, все більше потребують турботи людини. Чим і займається редакція Дніпровської панорами, справно підкладаючи горішки на один балкон у Дніпрі та підгодовуючи пухнасту гостю, яка регулярно приходить на балкон нашого кореспондента.

Треба сказати, давненько не перетиналася зі своєю "ранковою" білочкою. Тільки спостерігала, як зникають горіхи з балкону.

Невже сіла на дієту?

Причому, що цікаво – зараз попитом у пухнастої вертихвості користується ліщина, а волоські горіхи якось не в ходу. Задумалася, чому так…
Вирішення цієї загадки підказала мені сама білка, яка таки здалася на очі. Виявляється, волоський горіх їй не зовсім за розміром, я аж злякалася, що вона зашкодить собі щось, запихаючи його в рот. Але, як і завжди, із завданням вона впоралася і була такою.

пригоди білкі у Дніпрі

Відразу видно - не бідує

Взагалі, вона в мене, звичайно, досить струнка, так і не скажеш, що тягає горіхи з катастрофічною швидкістю. Але її багатий хвіст! Відразу зрозуміло – добре харчується, посилено. Вітамінів вистачає. Прямо комір, а не хвіст - пухнастий, блискучий, чудо!

пригоди  білкі у Дніпрі
До речі, ми вже з нею так близько знайомі, а вона досі без імені. Як би її назвати?

Також раніше ми писали Загадка землі на підлозі балкона розкрита: що ще витворила руда красуня у Дніпрі (відео)