На Дніпропетровщині медики виїхали за викликом та прийняли пологи у 17-річної дівчини

У Дніпропетровській області на вихідних медики швидкої допомоги виїхали на виклик та прийняли пологи у 17-річної дівчини, у якої була ниркова коліка при вагітності 34 тижні. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост у Facebook Лариси Буданцевої з Дніпродзержинської станції швидкої допомоги.

Яко повідомила авторка посту, до Центральної обласної диспетчерської 25 червня надійшов виклик до молодої жінки 17-ти років, в якої була ниркова коліка при вагітності 34 тижні. На виклик виїхала вільна бригада Криничанської підстанції у складі фельдшера Пітенко Тетяни і водія Наумук Олександра. По прибуттю медиків на виклик виявлено, що у жінки перейми і пологи в ходу. Також у жінки діагностована преєклампсія, тому їй відразу екстрено надана протокольна допомога.

"Далі професійно, швидко і без ускладнень прийняті пологи і на світ народилася здорова доношена дівчинка. Мати і дитину, госпіталізовано до перинатального центру міста Дніпро. Щастя, тобі дитино, і мирного неба. А медики екстренки: ви – найкращі! Дякуємо вам за ваш труд", - подякувала робітникам швидкої Лариса Буданцева.

Швидка допомога

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як у Дніпрі щогодини перевіряють якість питної води.