На Дніпропетровщині пенсіонер прийшов додому до знайомої та побив її до смерті

У Солонянському районі Дніпропетровської області пенсіонер прийшов додому до своєї знайомої, де між ними виникла сварка. У ході сварки літній чоловік жорстоко побив жінку, в результаті чого потерпіла померла на місці події. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Вбивство сталося 8 квітня близько 12:00 в одному з приватних будинків Солонянського району. Як було встановлено правоохоронцями, між власницею будинку та її знайомим, який прийшов до неї, виникла сварка. В ході конфлікту 75-річний чоловік завдав жінці численні удари по голові та тілу, після чого пішов з місця злочину. Від отриманих травм 65-річна хазяйка померла на місці.

Поліцейські затримали пенсіонера в порядку статті 208 КПК України. 10 квітня затриманому 75-річному жителю Солонянського району повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) КК України. Тепер літньому чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі чоловіки жорстоко вбили жінку.