На Дніпропетровщині посилили комендантську годину

У Новомосковську Дніпропетровської області посилили комендантську годину та заборонили продаж алкоголю вночі. Про це повідомив міський голова Сергій Рєзнік. Такі заходи влада впровадила після гучного вбивства 21-річного хлопця, яке сталося у нічному клубі  Новомосковська 19 березня. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Трагічна ситуація, що сталася у кафе Пентагон, додатково звернула увагу на питання додаткових обмеженнь роботи розважальних закладів у місті. На території нашої держави під час військової агресії діє військовий стан. Тут взагалі не до розваг.  Але розумію, що бізнес, в тому ресторани, кафе, інші підприємства послуг мають працювати... 

Але, виходить, зрозуміло не всім. Тому ще раз зікріпили рішення. 

Перше. Всі розважальні заклади мають завершувати свою роботу о 22:00, тобто за годину до настання комендантської години. 

Друге. На період воєнного стану у місті заборонено продаж алкогольних напоїв з 22:00 до 7:00, - йдеться у повідомленні міського голови Новомосковська.

Він попереджає, що порушників встановлених правил чекає відповідальність згідно з законодавством. 

Попереджаю, що відтепер поліція буде посилено патрулювати та перевіряти подібні заклади. 

рішення міської владирішення міської влади1

Нагадаємо, 19 березня у нічному клубі Новомосковська 29-річний чоловік вистрілив у груди 21-річному хлопцю. Від отриманих поранень постраждалий помер у лікарні.