На Дніпропетровщині затримано організатора наркоугруповання з оборотом в 11 млн грн на місяць

Правоохоронці Дніпропетровської області затримали організатора наркоугруповання «Краснобалівські», який перебував у розшуку. Він підозрюється у створенні та керівництві злочинною організацією, незаконному виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прокуратуру області.

За даними слідства, організатор наркоугруповання, мешканець Кривого Рогу, залучив до протиправної діяльності 17 спільників. Вони налагодили розгалужену мережу розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території України.

Виготовляли та фасували метамфетамін, канабіс в орендованих приміщеннях. Збували «товар» оптовими партіями під час особистих зустрічей.

Щомісячно реалізовували «товар» на понад 11 млн грн.

У листопаді 2021 року правоохоронцями затримано співучасників злочинної організації та вилучено наркотиків на суму майже 150 млн грн.

затримання

Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Організатор наркоугруповання перебував у розшуку з 2022 року. Затриманий є мешканцем Кривого Рогу, йому 35 років. Під час затримання у нього було виявлено та вилучено наркотичні засоби.

Нагадаємо, раніше ми писали: Сьогодні у Дніпрі попрощаються з відомим лікарем-анестезіологом, який врятував сотні життів