Сьогодні у Дніпрі попрощаються з відомим лікарем-анестезіологом, який врятував сотні життів

У Дніпрі на 65-му році життя помер лікар-анестезіолог Сергій Борисович Куліков. Він працював у відомих лікарнях обласного центру та був одним із засновників анестезіологічної служби в Дніпрі та зробив значний внесок у розвиток цієї галузі медицини в нашому регіоні. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Сергій Куліков народився 6 жовтня 1958 року. У 1982 році закінчив Дніпропетровський медичний інститут. Після закінчення інституту працював у Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова, потім у Дніпропетровській центральній районній лікарні та Слобожанській центральній лікарні. 

Лікаря Кулікова знали як добру і чуйну людину. Він завжди був готовий прийти на допомогу, як своїм пацієнтам, так і колегам. Його запам'ятають як талановитого лікаря і чудову людину.

Прощання з Сергієм Борисовичем відбудеться у середу, 22 листопада, о 10:00 на майданчику біля обласного бюро судово-медичної експертизи (обласна лікарня Мечникова). О 11:00 процесія вирушить на Сурсько-Литовське кладовище, де відбудеться панахида та прощання.

Нагадаємо, раніше ми писали, що уламок снаряду забрав життя Ігоря Кириченка з Дніпропетровщини.