Надавайте розголосу доброті. Дівчина з Дніпра вдячна водіям маршруток за допомогу

Вже доведено - як ви ставитеся до людей, так і вони до вас. Підтвердження цьому правилу нещодавно з'явилося на сторінці спільноти "Ми з Таромського" у Facebook. Одна з  учасниць групи розмістила  пост про те, що трапилося під час поїздки на маршрутному таксі у Дніпрі. І це були незвичайні і дуже щирі слова, повідомляє Дніпровська панорама.

Таня Мозгова, так вона себе називає у Фейсбук, висловилася з приводу того, що зачасту можна побачити негативні відгуки про роботу маршрутних таксі. Вона ж порушує цю традицію. 

А я хочу звернути увагу на добрі справи. І висловити ВЕЛИЧЕЗНУ!!! ПОДЯКУ!!! Водіям нашого 141 маршруту. Я їхала вчора і забула телефон у маршрутці. Коли вже вдома помітила пропажу то тільки тоді кинулася. Водії передали один одному мій телефон і повернули сьогодні, - написала Таня Мозгова.

Таня 2

Бажаю цим людям здоров'я та що б їм теж зустрічалися лише порядні та чесні люди!!! Не лінуйтеся казати про добрі справи, бо як що не так так завжди знаходите час на сварки. Краще надавайте розголосу доброті!!!
P.S. номер машини 9105. Ще раз дякую цим водіям.!!! - висловилася Таня

Скажете - нічого особливого. Але подякувати за доброту і зробити це вчасно - теж добрий вчинок.

Раніше ми писали про: Світлий вівторок. Чому сьогодні обливаються водою та влаштовують протяги.