Залишать без зубів та грошей: 5 найгірших стоматологій у Дніпрі

Зубний біль вважається одним із найгірших. З кожним роком стоматологія вдосконалюється, на відміну від минулих років, сьогодні можна піти до фахівця і навіть не відчути дискомфорту від процедури. Коштують такі послуги також недешево. Проте не всі стоматології надають якісне лікування. Редакція Дніпровської панорами склала добірку найгірших клінік у Дніпрі на основі відгуків колишніх клієнтів.

Стоматологічна поліклініка №1

стомат 1

Цю поліклініку ви знайдете на проспекті Дмитра Яворницького, 12А. Тут вам пропонують широкий спектр стоматологічних послуг, таких як: лікування карієсу, лікування кровоточивості ясен, відбілювання, реставрація, ортодонтія, ортопедія, зняття зубного каменю, проте багато відвідувачів не рекомендують користуватися послугами клініки. 

Вранці пішла в клініку на Мечникова, в реєстратурі дали талон. Лікар розкрив та почистив канал, поставив ліки і поставив тимчасову пломбу, заплатила за це 1250гр, вранці встала, а під цим зубом утворився флюз. Жах, а не клініка, беруть такі гроші а якість роботи жахлива! Ніхто тепер не береться робити цей зуб, - каже Наталя. 

Приїхала з гострим зубним болем. Лікар подивився і сказав, що може лише вирвати! Нормальний зуб вирвати. Я в шоці. Сказав, що більше нічим допомогти не можуть, приходьте завтра. З гострим зубним болем приходьте завтра, - пише Олена Гаврюш.

Просто жахливо, зробили анестезію, вже 1,5 місяць пройшло, а я не відчуваю язика, ще й остання крапля - випала пломба. Приходила питала, що зробити з язиком: ніхто нічого не може сказати. Обслуговування було гарне, але результат пломби і анестезії вражає, - залишила відгук Олександра Горських. 

Обласна стоматологічна поліклініка

больница

Обласна стоматологічна поліклініка знаходиться на вулиці Михайла Грушевського, 65. Тут пропонують великий перелік стоматологічних послуг, таких як: ортодонтія; ортопедія, реставрація зубів; відбілювання емалі зуба, усунення кровоточивості ясен, зняття зубного каменю, лікування карієсу та багато іншого, проте колишні клієнти зазначають, що ціни не відповідають якості роботи, а також персонал періодично хамить своїм відвідувачам.

Нікому не раджу цю поліклініку. Доктора працюють без медичних рукавичок. Пульпіт 3-канального зуба лікує за 30 хвилин. 1й найлегший канал пройшла, 2й запломбувала не до кінця, 3й взагалі відмовилася проходити, посилаючись на те, що він надто вузький. У результаті запломбувала якимось цементом та постійною пломбою, яка була не герметичною. Гроші взяла за лікування трьох каналів! Довелося перелікувати, оскільки утворилася гранульома. Консультувалася в інших фахівців з різних клінік, всі шоковані і говорять зовсім інші речі, - пише Тетяна. 

Мародери! Мама звернулася до клініки, анестезія (один укол) коштував 900грн, пломбування одного каналу 1500грн! Ви там взагалі вже охреніли! Звідки такі ціни? У приватних клініках дешевше, - каже Катерина.

Після відвідування цієї клініки залишився незадоволений, спілкуються співробітники без жодної поваги до пацієнтів. Побувавши в клініці один раз, повертатися туди бажання немає більше. Робота і якість така сама як і спілкування. Дуже погано, я сильно розчарувався, - Олексій Молитва. 


River Сity Сlinic

клиника

Стоматологічна клініка знаходиться на вулиці Леоніда Стромцова, 4, та надає послуги: реставрації зубних відколів, тріщин, потемнінь, діастем, реконструкції, лікування пульпіту пародонтиту, гінгівіту, каріоз протезування та багато іншого. Більшість клієнтів відмічає, що тут досить недбало ставляться до своєї роботи, навіть можуть не допомогти, а навпаки завдати величезного шкоди.  

Можуть переплутати запис. Спалити ясна теж. Перекис залився скрізь і гель не врятував, тому що перекис тупо налили. Всі чули і навіть не вибачилися, - пише Богдан Панов. 

Прийшла на повне відбілювання зубів. Чоловік стоматолог спалив перекисом мені ясна. Я змогла витримати лише 2 підходи з 4-х. Хотілося плакати від болю, - каже Олександра Заозерна. 

Зуб лікували разів п'ять, поки запломбували, а через пів року пломба випадала. Жах якийсь, процедура не малих грошей обійшлася, один вихід йти до іншого фахівця, - прокоментувала Ганна Клоцька. 

Denta-Pro

про

Стоматологічна клініка "Denta-PRO" знаходиться за адресою Запорізьке шосе, 5 та пропонує повний спектр стоматологічних послуг: загальна стоматологія; хірургія; ортодонтія; ортопедія; естетична стоматологія. Але як з'ясувалося тут лікують досить посередньо. 

Відпав шматок зуба наступного дня після прийому. На перший погляд приємна лікар, але коли я сіла в крісло, людина не чує пацієнта! Я їй 10 хв розповідала, що болить нижній зуб, що при вириванні сусіднього була відколота стінка та робили реставрацію (в іншій клініці), але він все одно болить. Вона почала чомусь перевіряти верхні зуби, і питати цей болить? Я кажу, що у мене болить нижній. Вона, каже "а точно, чого це я дивлюся не той". Розсвердлили зуб до дуже тонких стінок і поставила тимчасову пломбу відпустила! Нарахували за це 1500 грн. І, звичайно ж, зуб зколовся, - каже Емілія Шкода. 

Лікар не помітила запалення у дитини. Піднялася температура після її лікування, вона сказала це вірус! В результаті ускладнення та видалення, - пише Олена.

Ніколи не користуйтеся послугами цієї кліники. У них, схоже, схема: трохи недолікувати, здерти за це майже три тисячі за один зуб, і поки ти мучишся болями, що виникли від цього недолікування, дати заробити іншому - "доліковувати" за тисячу шістсот, потім постійну пломбу ставити - ще тисячі півтори.. Разом за один зуб 6-7 тисяч, - розповів Ігор Олег. 

Дентим-А

а

«Дентим-А» – мережа стоматологій, які працюють одразу у кількох районах міста. Стоматологія відома своїм широким спектром процедур: гігієнічні процедури – чищення, видалення зубного каміння, відбілювання та реставрація; лікувальна практика – порятунок від карієсу, чищення зубних каналів та ще багато чого, проте на жаль, славиться ця стоматологія ще непрофесійним надання послуг і халатним ставленням.

Стоматолог навіть не знає назву анестетика, який коле пацієнтам. А якщо людина матиме анафілактичний шок, хіба зможе такий «професіонал» надати допомогу? Вийшла від стоматолога, від горловини до пупка вся кофта була залита слиною. Слиновідсмоктувачем не працюють, дивно звичайно, 21 століття на подвір'ї. Добре, що я йшла додому після цього, а не на роботу, - пише дніпрянка. 

Просто жах! Відпустили додому з відкритими нервами та без пломби навіть тимчасової! Лікар весь час скаржився, як вона втомилася. Взяли 1000 грн по суті за 2 нерви не до відкритих та наркоз. Найгірша стоматологія, - розповіла Жанна. 

Найбільше не сподобалося, те що нав'язують додаткові, не виправдано дорогі процедури, які за фактом не потрібні. Але про це ви зможете дізнатися після відвідування цієї клініки. Не рекомендую звертатися до цих шахраїв, - каже Сергій Дзюба.

Читайте також: Побережіть шлунок та нерви: 5 найгірших їдалень у центрі Дніпра