Найжорсткіший жир зійде на очах: як ідеально відмити сковорідку

Якщо у вас вдома засалилась та закаптилась сковорідка, розповімо вам простий та перевірений спосіб, як її відмити, щоб була, як нова. Спробуйте і скажете ще спасибі, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на cpykami.

Якщо різні мийні засоби, ні жорсткі щітки не можуть позбавити сковороду старого багаторічного нагару, спробуйте цю корисну пораду. Для видалення стійких і буквально кам’яних відкладень з посуду можна скористатися наступним методом,

Все, що вам стане в пригоді для допомоги, все те, що впевнені, є у вас вдома, а в магазині коштує не так дорого, як нова сковорідка. Достатньо підготувати харчову соду, паперові рушники, кока-колу, мийний засіб для посуду та зубну пасту, пише cpykami.

як відмити сковорідку

Як почистити сковороду від нагару

Відкрутіть ручку та помістіть сковорідку у зручний таз. Полийте її колою, а зверху посипте содою. Покрийте паперовими рушниками і знову просочіть всю поверхню колою. Переверніть сковорідку та повторіть цей процес з іншого боку. Потім акуратно залийте окропом. Дайте охолонути повністю. Серветками видаліть жир та нагар. Нагар, що залишився, приберіть за допомогою соди, мийного засобу і зубної пасти. Ретельно потріть губкою до повного очищення, а потім промийте під проточною водою. Закріпіть ручку назад.