Настільки смачно, що не відірватися. Картопляні деруни з грибами (Рецепт)

Картопляні деруни - це смачна та досить відома страва української кухні. А якщо приготувати їх з грибами, це буде настільки смачно, що важко буде відірватися від такої страви. Рецептом картопляних дерунів з грибами ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для приготування картопляних дерунів з грибами (на 4 порції)

  • картопля – 1 кг
  • цибуля - 1 шт
  • яйце - 1 шт
  • сіль - 1 ч.л.
  • перець, сушений часник
  • рослинна олія для смаження

Соус

  • гриби - 500 г
  • вершки 10% - 250 г
  • сіль,перець - за смаком

Приготування картопляних дерунів з грибами

  1. картоплю натерти на дрібній тертці, віджати та злити сік;
  2. додати яйце, перемелену цибулю, сіль,перець та сушений часник;
  3. смажити деруни на рослинній олії на середньому вогні з обох сторін (без кришки);
  4. для соусу, нарізати та підсмажити гриби на пательні;
  5. додати вершки, сіль та перець за смаком;
  6. уварити та викласти на деруни.

Смачні картопляні деруни готові! Смачного!