Настільки смачно, що не відірватися. Картопляні деруни з грибами (Рецепт)
Картопляні деруни - це смачна та досить відома страва української кухні. А якщо приготувати їх з грибами, це буде настільки смачно, що важко буде відірватися від такої страви. Рецептом картопляних дерунів з грибами ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для приготування картопляних дерунів з грибами (на 4 порції)
- картопля – 1 кг
- цибуля - 1 шт
- яйце - 1 шт
- сіль - 1 ч.л.
- перець, сушений часник
- рослинна олія для смаження
Соус
- гриби - 500 г
- вершки 10% - 250 г
- сіль,перець - за смаком
Приготування картопляних дерунів з грибами
- картоплю натерти на дрібній тертці, віджати та злити сік;
- додати яйце, перемелену цибулю, сіль,перець та сушений часник;
- смажити деруни на рослинній олії на середньому вогні з обох сторін (без кришки);
- для соусу, нарізати та підсмажити гриби на пательні;
- додати вершки, сіль та перець за смаком;
- уварити та викласти на деруни.
Смачні картопляні деруни готові! Смачного!