Наваристий та ніжний: сирний суп з грибами – ідеальний обід за півгодини

Ніжний, кремовий та неймовірно запашний сирний суп з соковитими грибочками стане справжньою знахідкою для вашого обіду чи вечері. Простий у приготуванні, він подарує відчуття затишку та наситить своїм багатим смаком. Спробуйте цей рецепт, і ви точно захочете готувати його знову і знову, повідомляє Дніпровська порадниця.

Складові

на каструлю до 3 л
500 г курячого м’яса на кісточці (в мене — курячі крильця)
2 невеликі картоплини
морква
1 цибулина
300 г шампіньйонів
2 плавлені сирки
1 пачка вермішелі (або 2, якщо любите густі супи)
лавровий лист, перець горошком
сіль, чорний перець — за смаком
олія для смаження


Приготування

  1. У каструлю кладемо м’ясо, заливаємо водою, додаємо лавровий лист, перець горошком. Варимо до закипання. Знімаємо пінку, солимо і варимо ще близько 30 хвилин.
  2. Тим часом готуємо засмажку: смажимо нарізану цибулю та моркву до рум’яності, додаємо гриби, сіль і тушкуємо під кришкою. У бульйон додаємо картоплю і моркву , варимо до готовності.
  3. Дістаємо м’ясо, відділяємо від кісток, нарізаємо. До готової картоплі додаємо засмажку, м’ясо, натерті плавлені сирки — все добре перемішуємо і доводимо до кипіння.
  4. Додаємо подрібнену вермішель, перемішуємо, знімаємо з вогню й даємо настоятись 5–10 хвилин.

Також раніше ми писали Ліниві хичіни: швидкий рецепт улюбленої страви без зайвого клопоту