Навіть схожий. Олегу Виннику знайшли заміну, фанатки в екстазі

Нішу "улюбленця жінок" в Україні, яка ніби дещо звільнилася після від'їзду до Німеччини Олега Вінника, зайняв не менш талановитий та красивий співак Андрій Кравченко, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Viva.

Підкорили українок його романтичні тексти, впізнавана музика, вроджена харизма та сексуальність співака.

Артистові вдалося усього за пів року зайняти нішу під назвою «улюбленець жінок» і впевнено заявити про себе в шоубізнесі. Соцмережі виконавця буквально засипані коментарями прихильниць на кшталт: “красунчик”, “неймовірний”, “який голос”, “хочу за вас заміж”, “приїздіть з виступом до нас” тощо. На концертах на артиста вже чатують віддані фанатки. Така увага тішить Андрія. Він зізнається, що спочатку не розраховув на таку реакцію:

кравченко

Я не запускав бізнес-проєкт під назвою “Андрій Кравченко”. Я відчув потребу співати на широкий загал. Повномасштабне вторгнення оголило наші потреби і бажання. Зокрема жити на всі сто і любити. Я випускаю пісні, що відгукуються у людей, близькі до них, і, напевно, це головний секрет успіху моєї музики.

Основну частину пісень Андрій Кравченко пише сам. “Доле моя”, “Моя єдина”,  “Тільки ти” та “Лебідка” звучать в ефірах топових українських радіостанцій. Вже найближчим часом артист готує кілька яскравих дуетів. Інформацію про майбутніх партнерів за сценою інтелігентно замовчує. Хоча натякає, що скоро буде пісня з вкрай “гарячою” виконавицею, і дует з “батьком українського шоубізу”:

Я бачу вогонь в очах жінок, що їм потрібно нагадувати, що вони варті любові. Це допомагає їм триматися зараз і вірити в краще. Це і є найкраща мотивація для мене. Тому готую багато світлої музики і цікавих прем’єр.

співак кравченко

Зараз Андрій Кравченко активно гастролює з благодійними концертами в Україні та за кордоном. Завдяки виступам та благодійному проєктові артистові  вдалося передати 7 автівок на фронт, що виконують бойові завдання, а також екіпірування для військових. Загальна сума допомоги на сьогодні становить майже 2 мільйони гривень.

На осінь-зиму виконавець запланував сольний концерт у МЦКМ (Жовтневий палац), що у Києві. Просто зараз познайомитися з “розкрадачем жіночих сердець” Андрієм Кравченком та його творчістю можна на регіональних концертах виконавця.  

Нагадаємо, раніше ми писали: До війни робив кращі суші у місті. Повар з Дніпра вийшов один проти танка та зупинив атаку ворога