Навіть ті, хто на дієті не втримаються. Рецепт запашного яблучного печива

Осінь - це сезон яблук. А цьго року в нас їх великий врожай. Якщо в вас забракло ідей, що з ними робити, Дніпровська панорама ділиться рецептом неймовірно запашного та розсипчастого печива з яблуками.

Інгредієнти:

Борошно - 200 гр.
Яйця - 3 шт.
Мед - 30 гр.
Вершкове масло - 50 гр.
Розпушувач - 1 ч. л.
Яблука - 300 гр.
Кориця.
Цедра лимона - 1 ч. л.

рецепт яблучного печива Дніпро


Приготування:

  1. Олію та мед нагріти до розчинення. Трохи охолодити. Яйця збити до пишності. Поступово влити мед з маслом. Додати просіяне борошно та розпушувач.
  2. Перемішати. Тісто виходить в'язке. Додаємо яблука, нарізані кубиками, цедру лимона та корицю. Перемішуємо.
  3. Викладаємо за допомогою ложки на пергамент і печемо за 180 градусів 30 хвилин.

Також раніше ми писали Рибні котлети з консерви та рису, не поступаються м'ясним