Називають копією Олега Винника, а марно. Хто такий Андрій Кравченко (фото, відео)

Все популярнішим у мережі стає український співак Андрій Кравченко через те, що його часто порівнюють із виконавцем Олегом Винником. Слухачі вважають, що у артистів схожий вокал та манера виконання пісень, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Обозреватель.

Майже під кожним постом Кравченка є коментар про те, що він наслідує автора хіта "Вовчиця". Сам артист зізнався, що не планує займати місце Винника, поки він втік з України, а хоче рухатися своїм шляхом.

співак Андрій Кравченко

Що відомо про Андрія Кравченка

Йому 32 роки. Він заслужений артист естрадного мистецтва України. Його життя було пов'язане з музикою давно. Кравченко закінчив школу мистецтв, а згодом – Інститут культури.

співак Андрій Кравченко

Згодом він п'ять років працював в ансамблі пісні та танцю Державної прикордонної служби України. Музикант навчався на військовій кафедрі Інституту Тараса Шевченка та отримав звання молодшого лейтенанта у запасі за фахом військовий психолог. 2020 року він увійшов до рейтингу "ТОП-100 видатних чоловіків Київщини", хоча на сторінці зірки у Facebook заявляється, що його мала батьківщина – Чернігів.

кравченко

З того часу Кравченко став частим гостем на радіо, телебаченні та регіональних концертах. Коли про творчість артиста стало дізнаватися дедалі більше людей, його почали асоціювати з популярнішим колегою.

У чому схожість із Олегом Винником

Про таку зовнішність говорити майже не доводиться - співаки відрізняються типажем і кольором волосся. Проте слід визнати, деякі риси обличчя можна назвати схожими. Наприклад, очі зірок.

певец Андрей Кравченко

Це не єдина причина, чому їх порівнюють. Як стверджують передплатники Кравченка, його стиль, голос та тембр дуже нагадують їм треки Олега Винника.

Проте порівнюють вокалістів над негативному ключі. Навпаки, співака з Чернігова хвалять за громадянську позицію, зовнішній вигляд та потужний вокал. В інтерв'ю Maximum Кравченко прокоментував реакцію аудиторії на його творчість.

Хтось каже – у нас схожі голоси, дехто навіть каже, що ми й зовні схожі. Чув чутки, що ми нібито брати. Навіть було таке, що мене його сином називали. Була ще історія, коли я був у залі на концерті Олега та до мене підходили його фани фотографуватись. Думаєте, що так просто? – сказав артист.

певец Андрей Кравченко

Нагадаємо, раніше ми писали: Навіть схожий. Олегу Виннику знайшли заміну, фанатки в екстазі